Puslepuder for hele familien

Puslepuder for hele familien

Du er nybagt mor eller far og står overfor en masse valg. Hvilket tøj skal en baby bruge, hvor længe skal barnet ammes, og hvordan skifter man i grunden ble? Det er nogle af de spørgsmål, nybagte forældre kan stå med. Der skal købes udstyr inden den store dag oprinder. Selv efter baby er kommet til verden, går det op for én, at der er masser af ting, man ikke har tage højde for. En af de første ting du skal sørge for at købe, er en puslepude. Det er sikkert og vist, at din baby skal skiftes flere gange dagligt, og at du ikke har lyst til, at dit barn skal skiftes på din seng eller dit bord uden ordentligt underlag. Stort set alle forældre benytter puslepuder, fordi det er en behagelig måde for både børn og forældre. Det er vigtigt, at der er en god stemning, når du pusler baby, og at barnet er trygt.

Den gode puslepude

Når du vælger puslepude er det først og fremmest vigtigt, at det er en pude, der er god og ergonomisk, og at den er hygiejnisk. Selvom babyer er nuttede, er der tale om en del af det lille vidunders liv, som kræver rengøring. Hvis du vælger en puslepude, der er let at tørre af, er du godt på vej. Det kan også være smart med en puslepude af et tekstil, der kan vaskes. Når de praktiske ting er på plads, er der kun alt det sjove tilbage. Skal det være en puslepude med regnbuer, flyvemaskiner eller bamser? Når du indretter dig godt i forhold til at pusle din baby, kan det blive helt hyggeligt. Det er et lille rum I har sammen, hvor I fuldstændigt har hinandens opmærksomhed, og det er en meget intim situation for jer begge to.

Puslepuder og de små øjeblikke

Fordøjelse og god selvfølelse er utroligt vigtigt for et lille barn, og derfor må det ikke blive en dårlig oplevelse at få skiftet ble. Hvis bleskift bliver noget ubehageligt, kan du risikere, at barnet ikke kan lide, at skifte ble. Det bliver rigtigt svært for begge parter. Måske vil et større barn lade som, det ikke trænger til at blive skiftet, hvis det er for ubehageligt. Der er selvfølgelig smuttere i ens lækre Cam Cam sengetøj, og alting er ikke altid en dans på roser. Det at skifte blev klokken fem om natten er naturligvis ikke det samme, som at flyve rundt på en lyserød sky. Men inden du ved af det, er den tid, hvor der skulle pusles om natten ovre, og så vil du savne det. Når du benytter en puslepude, er det rart at ligge ned for din baby, og med sjove mønstre og farver, blive den også dejlig at kigge på. Der er diskussioner om, hvorvidt det er godt for babyer at sove på puslepuder, men det er der heller ingen grund til, når de har en god seng. Køb en dejlig puslepude og få det bedste ud af hverdagens – og nattens  små øjeblikke med dit barn.