Gummihat har skiftet ejer

Gummihat har skiftet ejer

Kondom-webshoppen gummihat.dk har for nyligt skiftet ejer. Dette har betyder nogle radikale og gode ændringer til siden, som nu byder kunderne på endnu mere end før.

Siden tilbyder nu et stort udvalg af forskellige kondomer i mange størrelser, mærker og typer. Udover det store udvalg af kondomer kan man også finde et udvalg af glidecreme på gummihat.dk. Webshoppen tilbyder desuden en masse gode tilbud på kondomer og glidecreme, og så er produkterne også af høj kvalitet.

Gummithat.dk er for dig, der gerne vil have et sikkert sexliv, men også gerne vil gøre dine køb af kondomer diskret. Webshoppen sørger nemlig for, at dine køb bliver sendt i indpakninger uden personlige informationer på, og så kan man for eksempel heller ikke se, hvor købet er fra på ens kontoudtog. Det skal nemlig være nemt og sikkert at handle kondomer på nettet, og det sørger gummithat.dk sammen med den nye ejer for.

Kondomer til enhver smag

På gummithat.dk finder man et stort udvalg af forskellige kondomer. Man kan have mange forskellige krav til de kondomer, man skal benytte under samlejet. For eksempel kan nogle mænd have brug for bedøvende kondomer, der sørger for, at man holder længere, hvis man ofte kommer for tidligt under samlejet. Det kan også være, at man ønsker kondomer med riller eller knopper, hvis man gerne vil imponere kvinden med ekstra stimulering.

På gummihat.dk finder man også de lidt mere fancy kondomer, hvis man gerne vil pifte atmosfæren omkring samlejet op. Der findes for eksempel selvlysende kondomer og kondomer med farver og smag, der kan gøre samlejet endnu sjovere.

Nogle vil måske også være sikre på, at de er på den helt rigtige side i forhold til beskyttelse, og her er der også gode muligheder på gummihat.dk. For eksempel kan man finde ekstra stærke kondomer, så man er sikker på, at kondomet ikke går itu under samlejet.

Det kan også være, at man bare har brug for et par ganske simple, normale kondomer. Uanset hvad, man har i tankerne, så findes der mange muligheder for at blive tilfreds, hvis man tager et kig i gennem kondomudvalget på gummihat.dk.

Gummihat.dk tilbyder mere end bare kondomer

Gummihat.dk har som nævnt fået nye ejere, og der kommer hele tiden nye produkter ind på siden. For eksempel kan man også finde forskellige glidecreme i webshoppen. Glidecreme er med til at forøge fornøjelsen på forskellige måder. Glidecreme findes i forskellige typer og kan bruges på forskellige måder. For eksempel kan glidecreme bruges til andet end samleje, som for eksempel massage eller intimbarbering.

Sådanne små tips og tricks finder man også på gummihat.dk. De har blandt andet en kondomguide, der hjælper en til at vælge det helt rigtige kondom. Det kan være, at man gerne vil lære lidt om fordele og ulemper ved forskellige kondomer, og det kan man finde hjælp til på webshoppen.

Webshoppen er en butik under udvikling med nye ejere, og har man spørgsmål til deres mange forskellige produkter, kan man også kontakte dem. Så hvis man ønsker et sikkert sexliv og gerne vil have en nem og diskret købsoplevelse med kondomer, så er gummihat.dk værd at tage et kig igennem.